Защита на личните данни

ПОВЕРИТЕЛНОСТТА НА ДАННИТЕ Е ОТ ОСОБЕНА ВАЖНОСТ ЗА НАС. Стремим се уеб страницата ни да е удобна и да съдържа възможно най-много информация, която би могла да Ви интересува. Грижим се и за сигурното и ползване, за да можете да сте спокойни, че личните Ви данни и права са защитени.

Какви лични данни обработваме?
 
На нашата уебстраница Вие имате възможност да ни предоставите различни лични данни (напр. имейл, адрес, име). Предоставянето на тези данни е напълно доброволно.
 
Всеки път, когато потребител отвори нашата уеб страница и различните менюта в нея, ние получаваме информация под формата на информационен протокол със следното съдържание:
 
Уебстраницата, която ви е препратила към нас;
  • IP-адрес;
  • Дата и продължителност на достъпа;
  • Запитването на потребителя;
  • Количеството на прехвърлените данни;
  • Информация за браузъра и операционната система, които ползвате;
  • "Бисквитки" - повече информация за тях можете да намерите ТУК;
 
 
Как обработваме Вашите лични данни?
 
Ние използваме данните Ви само за целите, за които ги събираме. При обработката на Вашите запитвания и когато използвате нашите услуги, ние понякога използваме подизпълнители, които получават само необходимите за поръчката данни.
 
Информационният протокол и данните в него се съхраняват заради сигурността на нашите системи, за да може да се идентифицира дадена хакерска атака. Ние не сме в състояние да причисляваме даден протокол към определено лице. Ние не съпоставяме информация от дадена база данни с друга база данни.
 
Данните, които получаваме от Вас доброволно, се съхраняват, за да можем:
 
  • Да Ви изпращаме електронния бюлетин, ако сте се абонирали за него;
  • Да обработваме Вашите запитвания;

Пълна информация можете да намерите ТУК

Назад

Съюз на автосервизите

Съюзът на автосервизите е създаден през 2017г. Правилата за функциониране на организацията са уредени с устав. Приемането и спазването на устава за работа и постигане на целите е основното изискване към членовете на Съюза на автосервизите... Научете повече

За контакти

Съобщи за нередност

Онлайн форма за подаване на сигнали

Сигнали можете да подавате и на нашия e-mail, както и писмено до адреса ни указан в раздел контакти.