Покана за участие в Автомобилен сервиз на годината

Shell България, съвместно с Орбико България и SGS България стартират шестото издание на престижния конкурс „Автомобилен сервиз на годината“. Конкурсът се доказа като авторитетна платформа за представяне на най-добрите сервизи, обслужващи професионално своите клиенти, и през годините привлече над 160 участника. За поредна година ще наградим експертите, отговорни за грижата за автомобила и специалистите, които стимулират профилактиката и доброто отношение към клиентите.

Заявете участие

На вниманието на 
Г-н Юли Атев
Съюз на автосервизите
25 май 2017 г.
 
Уважаеми г-н Атев,
 
Имам удоволствието да Ви информирам, че Shell България, съвместно с Орбико България и SGS България стартират шестото издание на престижния конкурс „Автомобилен сервиз на годината“. Конкурсът се доказа като авторитетна платформа за представяне на най-добрите сервизи, обслужващи професионално своите клиенти, и през годините привлече над 160 участника. За поредна година ще наградим експертите, отговорни за грижата за автомобила и специалистите, които стимулират профилактиката и доброто отношение към клиентите. 
 
Бих искала да поканя за участие в конкурса членовете на Съюза на автосервизите, като се надявам да ни подкрепите. Вярвам, че споделянето и популяризирането на добри практики и високото професионално ниво, ще помогне на всички страни в този процес.
 
Победителят в конкурса, освен професионалното признание и правото да носи титлата „Автомобилен сервиз на годината 2017“, ще има възможност да изпрати един свой представител на кръг от Формула 1 в Монца, Италия, през 2018 г. Всеки от наградените сервизи ще получи ваучери за гориво от Shell България на стойност 1 000 лв. с ДДС; 20 л. моторни масла Shell Helix от Орбико България; и безплатeн тест на проба моторно масло по пълния обхват предлаган от SGS България на стойност 388 лв. с ДДС.
 
През 2017 г. конкурсът се организира отново със съдействието на сп. BBC TopGear България и е отворен за кандидати в четири категории – „Голям мултифункционален сервиз”, „Компактен мултифункционален сервиз”, „Грижа за автомобила и околната среда при избор на смазочни продукти“ и „Обслужване на хибридни и електрически автомобили“. Журито присъжда и специална награда „Близо до клиента” на сервиза, събрал най-много гласове от потребителите. Участието в конкурса е напълно безплатно, а срокът за подаване на заявления и гласуване е до 5 юни 2017 г. Пълните правила и условия за кандидатстване можете да намерите на сайта www.carworkshopoftheyear.com. За участие в конкурса е необходимо да бъде попълнен формуляр директно на сайта на конкурса. Няма ограничение за броя сервизи, представители на една и съща верига, които могат да участват самостоятелно.
 
Авторитетно жури, съставено от автомобилни експерти, журналисти и представители на организаторите на конкурса, ще оцени първите пет сервиза във всяка категория, събрали най-много гласове. За участниците, класирани във втория етап на конкурса, е предвидена възможността за специализирано обучение за последните иновации и съвременни стандарти  в контрола на качеството и количеството на горивата и маслата. Победителите ще бъдат обявени по време на церемония на 28 юни 2017 г. 
 
С уважение,
 
Камелия Славейкова
Изпълнителен директор Shell България

Назад

Съюз на автосервизите

Съюзът на автосервизите е създаден през 2017г. Правилата за функциониране на организацията са уредени с устав. Приемането и спазването на устава за работа и постигане на целите е основното изискване към членовете на Съюза на автосервизите... Научете повече

За контакти

Съобщи за нередност

Онлайн форма за подаване на сигнали

Сигнали можете да подавате и на нашия e-mail, както и писмено до адреса ни указан в раздел контакти.